Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

En Händelserik Helg!!

Av Carina - 9 februari 2009 16:20


Åter en helg har passerat och det är dax för lite uppdatering igen!!!

Torsdagen och fredagen ägnades åt promenader och lite städning av huset! -Vi skulle ju få fint främmande till helgen!

På fredagen kom Quais uppfödare Hilde och om vi alla tyckte det var jätteroligt med besök så kan jag ju säga att lilla Quai var alldeles till sig -hans Hilde här hemma i hans soffa!!! Lyckan var gjord och Quai vek nästan inte från hennes sida under hela kvällen!! Han pussade och han tvättade nog märks det att vissa personer har mer plats i den goe Quaisans hjärta allt!! 


Quai fick en present av Hilde -en Vildgris hm...dom har visst sådana i trakterna kring Götene!! En uppskattad present och kolla blicken på mittenbilden -det syns att det är QUAIS NöffNöff -nåde om någon försöker ta den!!

Efter en lång trevlig kväll med mycket hundprat var det dax att sussa för både tvåbenta och fyrbenta! Stackars Quai han var så trött av allt pussande så ögonen gick i kors!!


Lördag morgon drog vi mot Västerås brandstation -vi skulle ha årsmöte i Holländarklubben och Towa hade ordnat så vi kunde vara på hennes jobb dvs brandstationen.

Det var en givande dag -alltid kul att träffa holländarfolk -även fast Holländaren är en liten ras i Sverige så är det drivande personer som finns i vår klubb och det blir nog ett spännande år med en hel del roliga aktiviteter!!


På söndagen så hade vi bokat tid i ridhuset i Fagersta igen och jag fortsatte kedja mina moment och med Quai så körde vi med mycket belöning och positiva förstärkningar!! Han gick bra men det märktes att han fortfarande var lite trött efter helgens pusskalas!!

Även på Baqqi fortsatte jag med mina kedjor: rutan, hopp apport, apport metall, vittring och fjärr sen belöning!!

Baqqi går bra -han blir mer och mer "taggad" ju fler moment han får gå innan belöningen kommer!!

Även Catarinas Elsa gick riktigt fint och det syns att där börjar träningen verkligen ge resultat!! Labbeglad och matglad!!

Lindas lilla Bulle var lite fundersam på den hm...konstiga träningen som hans matte plötsligt börjat med -men han är en positiv grabb som köper mattes påhitt och med lite träning så blir det bra!!


Måndag sol kallt och långpromenad! Å jag skulle vilja ha en spark -är det ingen som har en till Salu???

Chessi vilar lite i snön!

Baqqi -en spänstig kille!!

Mitt snömonster Quai -lyckas alltid ha lite roliga uttryck för sig när jag ska fota honom!! Han är för go!! 

Har ju åkt på en liten utmaning från Towa och det går ut på att man ska berätta lite om ett foto som man tar ur bildmapp nr 6 och i den bild nr 6!! Sen ska man skicka samma utmaning till ytterligare sex personer!!

Eftersom jag mest har bilder på hundar i alla mina mappar så var det lite lyckat!!


Här kommer min bild:

Den föreställer min mor som här på bilden ser så somrig och fin ut! Var bilden är tagen kommer jag inte riktig ihåg men uppenbart så är det sommar och varmt och det kan väl vara en bra påminnelse med tanke på den stora snömängd som formligen har vräkt ner de senaste dagarna!!

Vi går emot våren och det står inte på förens sommaren är här -härligt!!

Man ska ju skicka vidare denna utmaning och jag skickar mina vidare till:

Hilde m Leo & Vega   Sharon & Chai  Lena & Kryddan  Yvonne & Blaze

Zandra & Ex   Malin & Lucas


Ha en bra vecka alla nära och kära!! Ja även ni andra också förstås!!













































 
 
Yvonne

Yvonne

9 februari 2009 18:07

Oj! Oj!
Nu när min Webbmaster åkt till Stockholm igen.
Jag har inga numrerade mappar. Får försöka lista ut nåt.
/ Yvonne

http://www.workingflames.se

 
Hilde

Hilde

9 februari 2009 18:17

Vad kul. Skall kolla mappar när jag kommer hem från lydnadsträningen :)
Jag tackar så hemskt mycket för härligt omhändertagande.... behövs ingen tvättning på veckor!
Vi hörs - och pussa på alla djuren ;)
Hilde

http://www.happyworkmates.se

 
stina o rö'tottarna

stina o rö'tottarna

10 februari 2009 10:05

Hahaha men de e ju PUMBA :)

http://www.tengel.dinstudio.se

 
Sharon

Sharon

12 februari 2009 07:57

Halllöjjj, TACK för din feed back!!!!!!! Means A lot! Hoppas vi kan få till ett litet 'lek' pass i morgon... Vore mycket kul.... Tror förresten att jag börjar bli klar för lite kommendering snart ;-))))))
Ta hand om er, största kram till er alla 4

http://smedsbo.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Skapa flashcards